William Pauwels

William Pauwels

Kent u het verhaal van onze zaakvoerder, William Pauwels al?

William Pauwels: van schipper tot zaakvoerder van een high-end-interieurfirma.

William Pauwels is de zoon van een schipper. Samen met zijn broer en zus maakt hij de Europese waterwegen onveilig op het schip van zijn ouders. Het was dan ook vanzelfsprekend dat hij zelf ook zou varen. Zo gezegd zo gedaan. Hij werd de kapitein van het schip van zijn grootvader: de Elft. Deze spits was zijn leven, maar hij voelde toch stilaan een drang naar meer.

William houdt van mooie dingen. En mooie interieurs zijn steeds een passie geweest. Hij besloot dan ook om de stap te zetten om eigen klassevolle en kwalitatief hoogstaande interieurs te bouwen. Elft interieur was geboren. Oorspronkelijk nog eerst in de garage van mama Lucienne, maar met de jaren groeide de firma en was de noodzaak er om een eigen atelier op te starten.

Ook dit eerste atelier werd al snel te klein. En een nieuwe opportuniteit deed zich voor. Aan kaai 138 – waar we nu nog steeds zitten – stampte William het bedrijvencentrum uit de grond. Het werd een bedrijvenpark waar andere scheeps-gerelateerde bedrijven hun intrek namen en samenwerkten. Deze inspanningen gingen niet onopgemerkt voorbij. In 2008 ontving Elft dan ook de prestigieuze titel “Excellente onderneming van het arrondissement Antwerpen”.

Anno 2017 blijft onze band met de scheepvaart zeer sterk. Elft is nog steeds de toonaangevende speler op het vlak van binnenvaartinrichting. Maar ook ver daarbuiten staat ons vakwerk er als een huis. Kantoorinrichting, particuliere woningen of retail-projecten? Elft is de ideale partner voor alle interieurprojecten. Dit jaar bestaan we 25 jaar en William zorgt er nog steeds persoonlijk voor dat uw interieur tot in de puntjes verzorgd wordt.

Wens je graag persoonlijk meer te weten over Elft en William Pauwels? Wij nodigen je graag uit voor een warm gesprek en een lekkere koffie. william

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.