Lemniscape

’t Eilandje in Antwerpen is de perfecte plek om te genieten van een weekendje weg. En waar beter verblijven dan in deze prachtige triplex met jacuzzi en sauna? Het prachtige zwart-witte interieur van Lemniscape met zijn opvallend zwarte spanplafond doet je onmiddellijk de dagelijkse beslommeringen vergeten.

Woning Kastel

In deze prachtige woning werd ervoor gekozen de airco-installatie volledig weg te werken in het maatmeubilair. Zo ligt de focus op het maatwerk en het design zonder storende elementen die de rust verstoren. Een geslaagd project!

Keuken Brecht

Door het plan te herbekijken werd deze keuken verdubbeld in grootte. Hierdoor werd meer kast- en werkruimte gecreëerd. De deur naar de berging werd onzichtbaar weggewerkt in de mozaïek-wand. Deuren in lacobel en een prachtig werkblad in blauwe hardsteen zorgen voor de finishing touch.

Aragon 2009

De eigenaars van dit schip hebben geen schrik om kleur te gebruiken in hun woning. Een opvallend gebogen keukeneiland steelt de show in deze inrichting. Een prachtige zebranofineer in de stuurhut maakt het af.

Lecour

Lecour

Uw persoonlijkheid staat bij ons centraal. In elk hoekje van deze luxueuze woning vind je dan ook de persoonlijkheid terug van zijn bewoners: warm, liefdevol en huiselijk. Zacht lakwerk en mooie houten accenten tillen het maatwerk naar een hoger niveau.

Taskirdi

Taskirdi

Deze loft met opvallend keukeneiland kreeg internationale naam en faam in verschillende magazines en websites. Het ontwerp en het perfecte maatwerk in HI-MACS is een voorbeeld van uitmuntend vakmanschap, dé sterkte van Elft.

Argenta Belgiëlei

Argenta Belgiëlei

Een zacht kleurenpallet brengt rust in dit bankkantoor “Argenta Belgiëlei”. Het gebruik van halfhoge kasten geeft een grote lichtinval, zonder aan privacy in te boeten. Een rood keukenmeubel zorgt voor een onverwacht accent.

Maatwerk in Temse

Maatwerk in Temse

Een werkplek onopvallend integreren in de woonruimte? Door de vormgeving en het materiaalgebruik in het bureau door te trekken naar de keuken, lukt dit perfect. HIMACS en beton maken de look compleet.

 

Het gevoel van een hotelkamer in een rijwoning.

Vanhaecke – Verbeke

In deze knappe rijwoning werd gekozen voor een luxueze sfeer. Een prachtige glazen douchewand geeft het idee van een hotelkamer. Er werd gekozen voor een prachtig meubel op maat, volledig in solid surface en met ingewerkte wastafels. Hygiënisch en praktisch, maar ook luxueus. Een houten tablet onder het zwevende meubel biedt plaats voor handdoeken en decoratie.

Klik hier voor meer over deze woning.