Lemniscape

’t Eilandje in Antwerpen is de perfecte plek om te genieten van een weekendje weg. En waar beter verblijven dan in deze prachtige triplex met jacuzzi en sauna? Het prachtige zwart-witte interieur van Lemniscape met zijn opvallend zwarte spanplafond doet je onmiddellijk de dagelijkse beslommeringen vergeten.

Woning Kastel

In deze prachtige woning werd ervoor gekozen de airco-installatie volledig weg te werken in het maatmeubilair. Zo ligt de focus op het maatwerk en het design zonder storende elementen die de rust verstoren. Een geslaagd project!

Onderneming 4

De inrichting van het schip ‘Onderneming 4’ straalt klasse uit. Het gebruik van donker gekleurde eik-fineer in combinatie met onderhoudsvriendelijke HIMACS zorgt voor een elegante inrichting. Een accentmuur bekleed met steenstrips en accenten in donker glas weerspiegelen het karakter van de bewoners.

Taskirdi

Taskirdi

Deze loft met opvallend keukeneiland kreeg internationale naam en faam in verschillende magazines en websites. Het ontwerp en het perfecte maatwerk in HI-MACS is een voorbeeld van uitmuntend vakmanschap, dé sterkte van Elft.

Argenta Schoten

Argenta Schoten

Daglicht is noodzakelijk in een aangename werkomgeving. In Argenta Schoten werd dan ook gekozen om gebruik te maken van scheidingswanden in gehard glas. Hierdoor baadt het kantoor in het licht en is bankieren hier een plezier.

Argenta Belgiëlei

Argenta Belgiëlei

Een zacht kleurenpallet brengt rust in dit bankkantoor “Argenta Belgiëlei”. Het gebruik van halfhoge kasten geeft een grote lichtinval, zonder aan privacy in te boeten. Een rood keukenmeubel zorgt voor een onverwacht accent.

Maatwerk in Temse

Maatwerk in Temse

Een werkplek onopvallend integreren in de woonruimte? Door de vormgeving en het materiaalgebruik in het bureau door te trekken naar de keuken, lukt dit perfect. HIMACS en beton maken de look compleet.

 

Het gevoel van een hotelkamer in een rijwoning.

Vanhaecke – Verbeke

In deze knappe rijwoning werd gekozen voor een luxueze sfeer. Een prachtige glazen douchewand geeft het idee van een hotelkamer. Er werd gekozen voor een prachtig meubel op maat, volledig in solid surface en met ingewerkte wastafels. Hygiënisch en praktisch, maar ook luxueus. Een houten tablet onder het zwevende meubel biedt plaats voor handdoeken en decoratie.

Klik hier voor meer over deze woning.

Kortleven

Dat een zwart-wit kleurenpallet niet kil hoeft te zijn, bewijst deze gezinswoning. De gouden accentmuur en warme LED-verlichting combineren zeer mooi met de glazen kastdeuren. Een geslaagd resultaat!

Baan Phetara

Een vleugje Thailand in de Antwerpen? Zonder voor kleffe clichés te kiezen, werd een rustig interieur gerealiseerd. Dankzij het lijnenspel in donker hout met fuchsia accenten kom je hier volledig tot rust terwijl je van een aangename massage geniet.

Lessenaar stuurhut

Sustento 2010

Het succes van de lessenaar van de eerste Sustento werd doorgetrokken naar de nieuwe stuurhut. Dit keer steelt geen zwarte hoogglans de show, maar een wit pareltje met geplooide HIMACS. Een opvallend ontwerp waarbij out-of-the-box werd gedacht en werd afgestapt van de traditionele ontwerpen. Ook in de woning werd de moderne, strakke stijl doorgetrokken.

Lecour

Lecour

Uw persoonlijkheid staat bij ons centraal. In elk hoekje van deze luxueuze woning vind je dan ook de persoonlijkheid terug van zijn bewoners: warm, liefdevol en huiselijk. Met prachtige details in fineer en hoogglanslak straalt deze woning klasse uit. Elft interieur realiseerde de volledige verbouwing van deze villa. Van ontwerpfase over maatwerk tot plaatsing: overal vind je hier onze handtekening.

Beursstand Batibouw

Om het veelzijdige materiaal HIMACS in de verf te zetten, werd een beursstand ontworpen die afstapt van het conventionele. De opvallende schuine lijnen maken van het ontwerp een ware eyecatcher. Dit effect wordt nog extra benadrukt door de opvallende dampkapconstructie. Een sokkel bekleed met spiegel zorgt voor een optisch verruimend effect.

Mister B

Een stijlvol interieur voor een niet-alledaags product? Deze winkel combineert een ruwe houtlaminaat met zwart stalen accenten. Een warme, industriële look die de klanten in alle rust laat winkelen.

Lockwood

Een eigenzinnig ontwerp voor een eigenzinnig merk! De moderne inrichting met een knipoog naar de gentlemen’s club en de gevel werden volledig op maat uitgewerkt in ons atelier.