Onderneming 4

De inrichting van het schip ‘Onderneming 4’ straalt klasse uit. Het gebruik van donker gekleurde eik-fineer in combinatie met onderhoudsvriendelijke HIMACS zorgt voor een elegante inrichting. Een accentmuur bekleed met steenstrips en accenten in donker glas weerspiegelen het karakter van de bewoners.

Prestige

Het schip Prestige heeft zijn naam niet gestolen! De opvallende inrichting speelt met transparantie. Eén druk op de knop en de wand van de badkamer verandert van een discreet, gesloten geheel in een transparante, edgy wand. Een interieur voor durvers!

Aragon 2009

De eigenaars van dit schip hebben geen schrik om kleur te gebruiken in hun woning. Een opvallend gebogen keukeneiland steelt de show in deze inrichting. Een prachtige zebranofineer in de stuurhut maakt het af.

Lessenaar stuurhut

Sustento 2010

Het succes van de lessenaar van de eerste Sustento werd doorgetrokken naar de nieuwe stuurhut. Dit keer steelt geen zwarte hoogglans de show, maar een wit pareltje met geplooide HIMACS. Een opvallend ontwerp waarbij out-of-the-box werd gedacht en werd afgestapt van de traditionele ontwerpen. Ook in de woning werd de moderne, strakke stijl doorgetrokken.