Vlaamse Renovatiedag

Op 28 mei 2017 is het weer zover: De Vlaamse Renovatiedag opent de deuren van unieke realisaties. Over heel Vlaanderen wordt u uitgenodigd om een kijkje te nemen in pas gerenoveerde woningen. Zo kan u kennis maken met uitzonderlijke renovaties en het verhaal erachter. Bent u zelf van plan om te verbouwen of heeft u gewoon interesse in al wat met architectuur te maken heeft? De Vlaamse Renovatiedag is hét ideale moment om u te laten inspireren.

En ook wij doen dit jaar mee aan de Vlaamse Renovatiedag met een project te Kastel.

Voor deze, nog vrij recente, woning zijn wij op zoek gegaan naar een aangename mix met het bestaande betonnen interieur. Knap maatwerk in een warme houtstructuur biedt een warm contrast met het kille beton. Het werd een woning die rust uitstraalt. Het perfecte toevluchtsoord na een drukke werkdag. Elk meubelstuk werd op maat gemaakt. Zo werden de technieken perfect weggewerkt zodat deze geen storende factor in de ruimte zijn. Knap designmeubilair van Donum en aangepaste verlichting maakt het geheel compleet. Hiermee wordt extra warmte en gezelligheid gecreëerd.

Bent u benieuwd naar dit project en de andere deelnemende projecten? Op volgende website vindt u meer informatie en kan u zich registreren: www.devlaamserenovatiedag.be. U bent van harte welkom. Wij verwelkomen u met veel plezier om u een rondleiding te geven doorheen dit prachtige pand.

Tot dan!

 

 

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.