Tuinmeubilair

Met dit mooie weer is het hoog tijd om je te inspireren met een portie tuinmeubilair. Onze tuin of terras worden immers meer en meer betrokken bij de woning. De buitenruimte wordt gezien als een volwaardige extra kamer. Hierbij horen dan ook luxueuze meubelen die je terras aankleden en zorgen voor comfort.

Tuinmeubilair met vrouwelijke twist.

Een opvallende trend is het gebruiken van vrouwelijke vormen. Het tuinmeubilair dat we zien is elegant en straalt een zekere klasse uit. Het gebruik van ronde, organische lijnen zien we heel vaak terugkomen. Een prachtig voorbeeld hiervan is de WIRE-collectie van Mathias De Ferm. Hij gebruikt staal, wat op zich een koude uitstraling geeft, maar zijn precieze vormentaal geeft de collectie een uiterst vrouwelijk karakter. Voor extra comfort kies je voor bijpassende kussens.

Andere collecties, zoals die van DEDON, spelen met knappe textieltexturen. Dit kan gaan van een prachtige stof geschikt voor buitengebruik tot geweven rotan. Je vergeet haast dat het tuinmeubilair is. Veel van deze designstukken misstaan dan ook niet in een woon-of eetkamer. Hierdoor wordt je tuin een waar toevluchtsoord. Zeg nu zelf, wat is er zaliger dan buiten in het zonnetje genieten van een lekker glas wijn in een comfortabele zitbank?

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.