Teambuilding

Eind april hadden we, naar jaarlijkse gewoonte, een dagje teambuilding met de volledige ploeg. Wat deze teambuilding zou zijn, was een verrassing voor het team. Alleen Kenneth wist er het fijne van. Hij was immers opgetrommeld door William om de dag te organiseren.

Het zouden Kenneth en William niet zijn als ze niet met onze voeten zouden rammelen. Neem maar een dikke trui en een badpak mee werd er gezegd. En zonnecrème en handschoenen. Die handschoenen mochten we achterwege laten, maar de zonnecrème kwam zeker van pas. Het werd een prachtige dag, met een felle zon, en bomvol ambiance.

De geheime locatie van onze teambuilding: Airzone te Kontich

Na een stevig ontbijt met z’n allen trokken we richting Kontich. Daar vind je airzone: de perfecte locatie voor een teambuilding.

Het concept? Door middel van een aantal opblaasbare attracties laten zien wat je waard bent (sommigen iets meer dan anderen). In de namiddag stond een escape room op het programma.
Het resultaat? Blauwe plekken en schaafwonden, een natte tenue, maar vooral pijnlijke buikspieren van het lachen.

We werden bovendien getrakteerd op een lekker barbecue, die onze dag compleet maakte. Een dikke pluim voor Kenneth en William om zo’n geweldige dag ineen te steken.

Ons foto-album toont ongetwijfeld hoeveel plezier we hebben gemaakt en wat voor top-team we zijn. Voor herhaling vatbaar!

 

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.