Team plaatsing - Jarno

Plaatsing inbegrepen.

Een goede plaatsing heeft een grote invloed op de uitvoering van uw ontwerp. Dit is het moment wanneer de details die belangrijk zijn voor een mooie afwerking worden uitgevoerd. De plaatsing mag dan ook niet halfslachtig gebeuren. Door te kiezen voor eigen plaatsers garanderen we dat het maatwerk perfect wordt geïnstalleerd in uw woning.

De plaatsing van uw maatwerk? Wij zorgen ervoor!

Uw keuze voor ons maatwerk is een keuze voor kwaliteit! U kiest voor een prachtig ontwerp, oerdegelijke materialen en een sterke uitvoering. Een goede plaatsing van dit meubilair is dan ook een must. Zo sluit het meubilair perfect aan op uw woning. Een afwerking onder een schuin dak, een opvallende plint of een perfect geplaatste radiatoromkasting? Enkel door een perfect uitgevoerde plaatsing komen deze details perfect tot hun recht.

Ons team bestaat uit een aantal gemotiveerde en gepassioneerde plaatsers die u bijstaan bij de realisatie van uw interieur.

  • Ook al wordt Bart dit jaar pas 40, je mag hem gerust een ancien noemen. Vanaf de begindagen van elft helpt hij om elk project tot een goed einde te brengen. Dankzij zijn vakkennis wordt elk project een succes. Samen met Jimmy wordt maakt hij van uw woning een pareltje.
  • Tomas zorgt ervoor dat uw interieur volledig naar wens wordt uitgevoerd. Zijn oog voor detail tilt uw interieur naar een hoger niveau. Hij is de perfecte mentor van Jarno, onze jongste plaatser, en leert hem de kneepjes van het vak. En ook Manu vindt in Tomas een goede leermeester. Een carrière switch bracht hem bij Elft, waar hij deel uitmaakt van het team.

Wenst u meer informatie over onze manier van werken? Neem hier contact met ons op.

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.