Interieurarchitect in Antwerpen

Interieurarchitect in Antwerpen

Bent u op zoek naar een interieurarchitect in Antwerpen? Zoek niet verder! Onze Jokes zijn gediplomeerde interieurarchitecten. Zij ontwerpen het interieur van uw woning, winkel of kantoor. Dit gebeurt volledig in samenspraak met u. Zo wordt uw interieur een inrichting die werkt, die praktisch is én bovendien karakter en schoonheid uitstraalt.

Op zoek naar een interieurarchitect in Antwerpen?

Onze kantoren en atelier zijn gelegen in de Antwerpse haven. Van hieruit hebben we de perfecte uitvalsbasis om de interieurs in heel België in te richten. Doordat onze interieurarchicten worden bijgestaan door ervaren meubelmakers kan u er zeker van zijn dat elk detail klopt.

Wij stellen graag onze twee interieurarchitecten – de Jokes – aan u voor:

  • Joke Holvoet is een jonge mama van 2 flinke zoontjes, Finn en Mil. Ze heeft gestudeerd aan het Henry van de Velde Instituut in Antwerpen en werkt sinds 2006 bij Elft. Naast haar passie voor interieurs placeert ze graag een dansje.
  • Joke Verbeke verwacht in maart haar eerste kindje. Ook zij heeft gestudeerd aan het Henry van de velde. In 2014 versterkte zij ons team en helpt zij u op weg naar uw droominterieur. Ze heeft een grote liefde voor zang en haar lieve hond Prim.

Onze twee gedreven interieurarchitecten worden met raad en daad bijgestaan door William Pauwels. In de 25 jaar dat hij aan het roer staat van Elft heeft hij een vakkennis opgebouwd waarmee hij bij elk project helpt om de puntjes op de I te zetten.

Kortom: bent u op zoek naar een professionele aanpak voor uw nieuwe plan? Onze interieurarchitecten staan u met veel plezier bij. Zo wordt uw inrichting een pareltje!

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.