Lessenaar stuurhut

Scheepsinterieurs

De inrichting van schepen, scheepsinterieurs, binnenvaartinterieur … Het is waar het voor ons allemaal begon, en waar onze roots liggen.

William Pauwels, van oorsprong schipper, startte  jaar geleden met het verbouwen van scheepsinterieurs. Wat begon als de hobby van een handige Harry, groeide al snel uit tot een bedrijf dat tot over de grenzen heen bekend werd voor zijn kwalitatieve afwerking en ontwerp. Waar andere scheepsbouwers werkten met standaardontwerpen waaruit gekozen mocht worden, zocht William elke keer opnieuw naar een origineel ontwerp. Zo werd ieder schip volledig op maat van zijn bewoners ontworpen. Ieder mens is uniek, en ieder Elft-interieur is dit dus ook.

Alleen was maar alleen, en de projecten stroomden binnen. Het werd dan ook tijd om uit te breiden. De garage werd een heuse atelier, en Bart kwam erbij. Bart werkt trouwens vandaag de dag nog steeds bij Elft. Hij is dé expert als het gaat om uw scheepsinterieur. Maar ook voor verbouwingen ‘aan de wal’ is hij onze rots in de branding.

Onze kennis over scheepsinterieurs biedt u een aantal belangrijke voordelen:

  • Wij kunnen aan de slag gaan met elk interieur, ongeacht de vorm en de moeilijkheidsgraad. Een schuin plafond, gebogen wanden, een kleine ruimte …? Wij werken uitsluitend met maatwerk. Daardoor kunnen wij elk hoekje optimaal benutten.
  • Een schipper leeft én werkt in zijn woning. Hierdoor stelt hij zeer hoge eisen aan de afwerking van zijn interieur. Dit aspect nemen wij mee naar woon-en werkinrichting ‘aan de wal’.
  • Een schip kan het zich niet permitteren lang stil te liggen. Zo verliest hij immers een groot deel van zijn inkomsten. Wij bieden in de mate van het mogelijke een flexibiliteit aan die het toelaat om snel in te grijpen wanneer een schip aanmeert. En wij organiseren steeds de productie en plaatsing in een zo efficiënt mogelijke tijdsspanne.
  • Wij gaan onconventionele vormen en ontwerpen niet uit de weg. Gebogen of geplooide meubels zoals de lessenaar van een schip? Dit is wat we het liefste doen. Maar geen nood, ook recht meubilair doen we met evenveel plezier.

Hebt u interieurplannen? Zowel aan boord of voor de inrichting van uw huis, winkel of kantoor staan wij u bij met onze kennis en expertise.

 

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.