Het gevoel van een hotelkamer in een rijwoning.

Rijwoning met pit

In deze knappe rijwoning werd gekozen voor een luxueuze sfeer. Een prachtige glazen douchewand geeft het idee van een hotelkamer. Er werd gekozen voor een prachtig meubel op maat, volledig in solid surface en met ingewerkte wastafels. Hygiënisch en praktisch, maar ook luxueus. Een houten tablet onder het zwevende meubel biedt plaats voor handdoeken en decoratie.

Een smalle rijwoning kan al snel klein aanvoelen. Joke Verbeke bewijst het tegendeel met de inrichting van haar eigen woning. Een knap keukenaanrecht verlengt de ruimte. De laminaat in een mooie houtstructuur combineert prachtig met het werkblad in HI-MACS. De combinatie met de matte materialen van het aanrecht en de glanzende deuren van de kastenwand geeft karakter aan het geheel en maakt het ontwerp persoonlijker.

De rijwoning maakt optimaal gebruik van de lichtinval.

De interieurarchitect heeft dankbaar gebruik gemaakt van het natuurlijk daglicht. Achteraan baadt de keuken in het licht dankzij de glazen deuren en het daklicht. Door te kiezen voor glanzende lacobel deurtjes, een zwart gelakt glas, wordt het licht vanuit de koepel gereflecteerd. Hierdoor wordt de ruimte optisch vergroot. En ook het bureau vooraan profiteert van het zonlicht dankzij de grote ramen in de voorgevel.

De centrale woonkamer is donkerder van karakter. Hierdoor wordt de gezelligheid  vergroot. Relaxen na een drukke werkdag wordt zo een plezier. Bekijk hier het volledige fotoalbum.

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.