Nieuwe collega Anya

Nieuwe collega en stagiaire komen ons team versterken

Op 2 september begon niet alleen het nieuwe schooljaar, maar kregen we ook nieuwe collega’s.

Nieuwe collega om uw interieur uit te werken

Anya komt ons team versterken op het bureau. Ze studeerde interieurarchitectuur aan de Universiteit van Hasselt. Hier heeft ze het vak geleerd. In de loop van haar carrière heeft ze al wat ervaring opgedaan die ze nu nog komt verbreden bij Elft. Wij verwelkomen haar met open armen.

Je kan bij Anya terecht voor het ontwerp voor uw nieuwe woning of kantoor. Zij begeleidt u met de materiaalkeuze en maakt de offerte op. Is uw interieur aan een make-over toe? Ze helpt u met veel plezier met het maken van de juiste keuzes.

Anya houdt van reizen, lezen en op stap gaan. En af en toe zweten bij een les Zumba doet ze ook met plezier. Ze is niet op haar mondje gevallen en zegt waar het op staat. We zijn ervan overtuigd dat u met plezier met haar zal samenwerken.

Nieuwe stagiaire administratie

Anya is niet de enige nieuwe collega die we in september mochten verwelkomen. Ook Charlotte komt ons een handje bijstaan dit jaar. Zij is 6e-jaarsstudent kantoor-verkoop op het Heilig Hart-Instituut in ’s Gravenwezel. Heel dit jaar kan u haar op dinsdag en woensdagvoormiddag bij ons vinden. Ze komt namelijk bij ons haar stage doen. We hopen dat we ze veel van het vak kunnen bijleren, maar zij zal ons ongetwijfeld ook nieuwe werkwijzen leren kennen.

Ook in ons atelier hebben we elk jaar stagiairs. We vinden het belangrijk om de nieuwe generatie te helpen met hun opleiding en we hopen dan ook dat ze bij ons een leuke stageplek vinden.

 

Bent u benieuwd naar hoe onze nieuwe collega’s een meerwaarde kunnen zijn voor uw interieur? Maak dan gerust een afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden bij een lekker kopje koffie. Hopelijk tot snel!

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.