Interieurarchitect Joke Holvoet

Joke Holvoet is al sinds 2006 dé interieurarchitect van Elft. Ze studeerde af aan het Henry van de Velde-Instituut in Antwerpen en startte datzelfde jaar nog bij Elft. Gaandeweg leerde ze er de specialisatie van scheepsinterieurs en maatwerk kennen. Hierdoor werd ze gedwongen om in vele ontwerpsituaties out of the box te gaan denken. Elft heeft al voor vele schepen de interieurs van stuurhutten gerealiseerd waarbij Joke er telkens weer in slaagt om elke cockpit een eigen karakter, sfeer en stijl te geven. Gedurende de jaren heeft ze haar expertisedomein uitgebreid van schepen naar woningen, winkels, kantoren, meubels enzovoort.

Wie is de interieurarchitect van Elft?

Deze lieve, enthousiaste interieurspecialiste neemt je mee op een reis vol kleur, textuur, licht en emotie waar alles mogelijk is om je droominterieur te verwezenlijken. Door haar jarenlange ervaring, haar mensenkennis en de juiste portie humor krijgt iedereen een vertrouwd gevoel wanneer ze met Elft in zee gaan. Joke denkt vérder wanneer ze ontwerpt en is niet bang om te experimenteren. Hieruit ontstaan steeds gedurfde creaties die klanten hun monden doen openvallen.

Haar vakkennis wordt geregeld uitgebreid door het volgen van nieuwe opleidingen en bezoeken van interieurbeurzen. Hierdoor is ze steeds op de hoogte van alle nieuwigheden in de interieurwereld. Naast interieurinrichting heeft de interieurarchitect van Elft ook een voorliefde voor stoffering, keramiek en grafisch ontwerp.

Hoe gaat ze te werk?

In een persoonlijk kennismakingsgesprek luistert Joke naar uw noden en wensen. Op basis van dit gesprek wordt een projectprogramma uitgeschreven. Na een grondige analyse hiervan maakt ze het ontwerp. Om de totaalbeleving compleet te maken illustreert Joke het ontwerp met levendige schetsen, realistische 3D beelden en visuele moodboards. Materialen en kleuren worden gekozen met behulp van onze uitgebreide stalenbibliotheek. Na een uitvoerige zoektocht komt ze tot een uitgepuurd ontwerp dat perfect aansluit bij uw denken, voelen en leven. Onze missie is klanten een ruimer denken te geven van de mogelijkheden van hun interieur waardoor dit hun verwachtingen ver overschrijdt. Voor Elft primeert de gunfactor en maakt elke gelukkige klant het verschil.

Heeft jouw interieur ook een boost nodig? Maak snel een afspraak en contacteer Joke Holvoet op joke@elft.be of bel 03/ 540.01.01

 

 

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.