interieur op maat laten maken

Interieur op maat laten maken

Elft interieur heeft alle tools en vakkennis in huis om van uw woning een thuis te maken.

Onze interieurarchitecten helpen u met het uitwerken van een inrichting die volledig aansluit bij uw lifestyle en smaak, die praktisch en tijdloos is en waarin uw persoonlijkheid wordt weerspiegeld. Zowel over de indeling als over de materiaalkeuze en het kleurgebruik wordt zorgvuldig nagedacht. Zo komen we, samen met u, tot een tijdloos concept, waarin u met veel plezier woont of werkt.

Maar Elft interieur biedt u meer dan enkel een plan. Onze meubelmakerij is volledig uitgerust om uw droomplannen om te zetten naar de realiteit. Computergestuurde machines zoals een kantenverlijmer, een CNC en een opdeelzaag zorgen ervoor dat elk meubelstuk kan worden gebouwd met de grootste precisie en nauwkeurigheid. Onze meubelmakers streven er bovendien naar om elk meubel tot in de puntjes af te werken, zodat het perfect kan geïntegreerd worden in uw interieur.

Interieur op maat laten maken? Onze specialiteit!

 

Oog voor detail en een passie voor ons vak … al onze medewerkers delen dezelfde visie.
We maken niet alleen elk meubelstuk in eigen atelier. Ook de plaatsing gebeurt volledig door onze eigen mensen. Zo kunnen we elk obstakel perfect omzeilen en garanderen we steeds de beste kwaliteit. Een vakkundige plaatsing en afwerking dragen immers bij tot een interieur dat perfect is afgewerkt.

Bent u architect of interieurarchitect? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken uw maatwerk uit volgens uw lastenboek en ontwerp, we adviseren u bij het technische aspect ervan en zorgen voor een tevreden bouwheer.
Persoonlijk contact is voor ons zeer belangrijk doorheen het volledige bouwproces. Hierdoor komen we op één lijn te staan met uw leefwereld, uw hobby’s en interesses, maar kan ook de planning zo optimaal mogelijk verlopen. Zo kunnen we de verbouwing van uw winkel, woning of kantoor uitvoeren op maat van uw agenda, uw persoonlijkheid en uw woning.

Uw interieur op maat laten maken, contacteer Elft. We staan klaar om u in woord en daad bij te staan.

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.