Najaar

Na een mooie zomer hebben we weer een druk najaar voor de boeg. Onze mannen en vrouwen stellen stuk voor stuk alles in het werk om alle interieurprojecten die in de planning staan tot een goed einde te brengen.

Zo hebben we maar liefst twee Argenta-kantoren te verbouwen, verspreid over heel het land. En het zijn 3 uiteenlopende projecten. Zo is er een nieuwbouwpand in de Kempen waarvan we de volledige afwerking zullen verzorgen. In Merksem verbouwen we het tweede deel van een pand waarvan we reeds een deel van hebben gerenoveerd. En in Saint-Ghislain verbouwen we een pand uit de jaren ’70 tot een modern en praktisch kantoor.

Maar het zijn niet enkel kantoren die we inrichten dit najaar. Ook particulieren krijgen de plaatsers van Elft over de vloer. Zo hebben we een keuken en berging die een volledige update krijgt, een verbouwing op het Eilandje die wordt afgerond en een volledige woning die wordt voorzien van prachtig maatwerk? En tussendoor worden er losse meubelstukken gemaakt, stuk voor stuk eigen ontwerp en gemaakt in eigen atelier.

Zoekt u nog een interieurarchitect om uw plannen uit te voeren? Of een meubelmaker om uw ontwerpen te realiseren? Of misschien wel een combinatie van deze twee? Aarzel niet en surf vandaag nog naar onze contactpagina. Wij stellen vrijblijvend een offerte op en staan u bij met al uw interieurvragen. Hopelijk tot snel.

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.