Franjes

Speel voor een gedurfde elegantie eens met franjes. Zoals de meeste trends die je op de catwalk ziet, is ook deze trend perfect te vertalen naar hedendaagse interieurs. Het is een trend die aansluit bij de tendens om af te stappen van koele, minimalistische interieurs en die resoluut gaat voor overdaad, luxe en rijkdom.

Breng frivoliteit in je interieur met franjes.

Dit accent zal hoogst waarschijnlijk een uitdaging zijn voor kattenliefhebbers en mensen met kleine kindjes. Maar durf je het toch aan, dan krijgt jouw interieur een tikkeltje Charleston. Luxueus en een tikkeltje extravagant … ze staan lijnrecht tegenover de Scandinavische interieurs die de afgelopen jaren zo populair waren.

Deze Scandinavische interieurs hebben ondertussen hun hoogtepunt bereikt. We merken dat er steeds meer wordt teruggegrepen naar donkerdere interieurs waarin overdaad en luxe een plaats krijgen. En daar horen franjes bij! En de trend gaat verder dan de gordijnkoorden die je vroeger wel eens zag.

Je kan subtiel beginnen. Een plaid of mooi tapijt met kleine franjes, of een kussen met fringe-accent, zijn kleine details die toch een frivool accentje aan je interieur toevoegen. Durf je een stapje verder te gaan? Ga dan voor een poef, bank of zetel met franjes. En ook terug van weggeweest: wandversiering in macramé waar wordt gespeeld met franjes.

Voor ieder wat wils dus.

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.