Feestelijke opening Argenta BEerse

Feestelijke opening van Argenta Beerse

Afgelopen donderdag werden we uitgenodigd op de feestelijke opening van het Argentakantoor van Bert Wouters. Het werd een aangename avond met hapjes en drankjes in een prachtig nieuw Elft-interieur. Wij blikken met veel plezier terug op een fijne samenwerking.

Een kantoorinrichting waar je je onmiddellijk in thuis voelt.

Het Argentakantoor in Beerse werd stilaan te klein voor het aantal medewerkers en klanten. Daarom werd er gezocht naar een nieuw pand in de buurt. Dit vonden ze in een nieuwbouw aan de Bisschopslaan. Het pand was echter nog casco en dus riep men voor de inrichting de hulp in van Elft. Een uitdaging die we met plezier aangingen.

De grootte van het pand vroeg een uitgekiend ontwerp en aandacht voor akoestiek. Door gebruik te maken van verticale kolommen die de ruimte verdelen, kreeg het kantoor een huiselijkheid die zo kenmerkend is voor Argenta. Akoestische glazen wanden zorgen voor privacy, zonder aan openheid in te boeten. Een combinatie van directe en indirecte verlichting vergroten de gezelligheid.

Het werd een avond vol emotie. Niet enkel werd het nieuwe kantoor feestelijk ingehuldigd. De verhuis naar het nieuwe pand betekent ook de overdracht van het kantoor van vader Sus naar zoon Bert. En met een interieur van Elft zal het nieuwe kantoor zijn start niet gemist hebben.

Het werd een aangename avond en we zijn er dan ook van overtuigd dat deze feestelijke opening de start is van een succesvol kantoor. Wij wensen Bert en Sus, en alle medewerkers van Argenta Beerse, veel succes met en in hun nieuwe kantoor.

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.