Exclusief maatwerk

U zoekt naar exclusief maatwerk? Maatwerk dat een topkwaliteit aflevert? Dat uw plannen omtovert tot de werkelijkheid? Dat zich onderscheidt van de grijze massa? Bij Elft vindt u wat u zoekt! Wij bieden u een totaalconcept aan, van ontwerpfase tot realisatie.

Wat houdt exclusief maatwerk voor u in?

 • Eigen atelier
  Elk meubelstuk wordt volledig op maat gemaakt in eigen atelier. Bij ons geen standaard-corpussen maar stuk voor stuk unieke meubels. Ons atelier is uitgerust met moderne machines. Zo hebben we een paneelzaag met optimalisatieprogramma. Hierdoor beperken we het verlies in de platen en worden de stukken nauwkeurig gezaagd. Op onze CNC-machine wordt elk onderdeel voorzien van de nodige boringen e.d. Nauwkeurig en precies.
 • Eigen plaatsingsdienst
  Wij werken met een eigen plaatsingsteam. Zo kunnen we een nauwkeurige en correcte plaatsing verzekeren.
 • Marktleider in de binnenvaartinrichting
  Onze expertise in de scheepsinrichting geeft ons een streepje voor op vlak van afwerking en details. De kennis opgedaan door een uiterst nauwkeurige en niet-conventionele plaatsing aan boord van een schip nemen we mee naar projecten ‘aan de wal’. Wij kunnen dan ook elke uitdaging aan, hoe ingewikkeld of klein de ruimte ook is. We zijn, in de scheepsinrichting, bovendien bekend als een vernieuwer met ontwerpen die de scheepsinterieurs naar het topsegment hebben getild.
 • We werken met betrouwbare toeleveranciers en onderaannemers.
  Wij kiezen onze leveranciers en aannemers zorgvuldig uit. De kwaliteit die wij vragen van ons maatwerk moet immers doorgetrokken worden naar alle aspecten van uw interieur.
 • Onze interieurarchitecten bezorgen u het plan van uw dromen.
  Zij zoeken met en voor u naar een interieurontwerp dat uw verwachtingen overstijgt.
 • Maar we werken ook met en voor externe architecten en interieurarchitecten.
  Elft is een betrouwbare partner voor architecten. Uw klant kan op zijn beide oren slapen als het op maatwerk aankomt.
 • Elke stijl is mogelijk.
  Wij zijn niet gebonden aan één stijl. Of u nu kiest voor een landelijk interieur of eerder een minimalistische inrichting: de kwaliteit blijft gegarandeerd.

Bent u overtuigd van onze expertise? Neem dan zeker contact op. Wij maken graag een afspraak om uw droominterieur te ontwikkelen.

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.