Exclusief interieur

Exclusief interieur

Wilt u een exclusief interieur? Dan bent u bij ons aan het perfecte adres. Wij bieden kwalitatief maatwerk aan waarbij aandacht wordt geschonken aan elk detail. Het zijn immers de details die uw interieur optillen naar een hoger niveau.

Een exclusief interieur betekent een interieur op maat van uw dromen.

Bij ons geen standaardmaterialen of standaardkasten. Elk maatmeubel wordt volledig op maat uitgedokterd. Het ontwerp, de materiaalkeuze en de uitvoering ervan … Ze dragen allemaal bij tot de unieke uitstraling die u voor ogen hebt. Die originele houtfineer, een uniek marmeren werkblad of die gewaagde kleurencombinatie? Alles kan en alles mag. Wij adviseren bij de realisatie van uw droominterieur en helpen u naar wat de beste oplossing is voor uw plan.

Bij een exclusief interieur hoort ook een service op maat.

Wij begeleiden u bij de keuze van uw materialen of zoeken met u mee naar een zetel of die perfecte stoel. Wij komen bij u thuis om alles op te meten of om de juiste kleuren uit te kiezen. En bij ons op kantoor heeft u keuze uit een groot assortiment stalen. Vindt u niet wat u zoekt? Wij zoeken voor jou naar die kleurschakering of afwerking die u voor ogen had. Uw behoeftes staan immers centraal. Zo wordt krijgt uw interieur de afwerking en indeling die u voor ogen had.

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.