Dagelijkse kost

Bij ons is het maken van maatwerk dagelijkse kost . Elke dag staan onze vakmensen klaar om keukens, badkamers en meubels op maat te realiseren. En dit doen we met passie.
Al 25 jaar realiseren we uiteenlopende projecten. En elk project behandelen we met dezelfde precisie, passie en oog voor kwaliteit.

Uw dagelijkse kost, gemaakt in een Elft-keuken.

U heeft graag elke dag lekker eten op uw bord. Er is geen betere plek om dit klaar te maken dan in een Elft-keuken. Hier wordt gekeken naar een praktisch ontwerp. Zo heeft u alles binnen handbereik wanneer u kookt en kan u efficiënt kokkerellen. Wij zijn bovendien niet gebonden aan merken. Zo kan u eender welk keukentoestel kiezen, van eender welk merk. En ook in de materiaalkeuze bent u zo vrij om te kiezen wat er het beste aansluit bij uw smaak, voorkeur en budget.

En dit geldt niet alleen voor keukens. Elft voert elk aspect van uw interieurinrichting uit. Een plan voor uw verbouwing? Onze interieurarchitecten tekenen voor u een pracht-ontwerp uit. Het plaatsen van binnenwanden? Het vernieuwen van de elektriciteit? Onze eigen plaatsers hebben kennis van zaken en wij werken nauw samen met professionele en getalenteerde onderaannemers. Een haardmeubel of een dressing op maat? In ons eigen atelier verzagen we de materialen en toveren we ze om tot knap maatmeubilair.

Benieuwd naar wat we allemaal in onze mars hebben? Bekijk hier onze gerealiseerde projecten en laat u inspireren.
Aarzel niet om ons te contacteren voor de verbouwing van uw woning of kantoor.

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.