Bouwverlof

Elft sluit ook dit jaar niet tijdens het bouwverlof!

Ook dit jaar kiezen we ervoor om door te werken tijdens het bouwverlof. Onze kantoren en atelier blijven open tijdens de grote vakantie. Wilt dit zeggen dat wij helemaal niet op vakantie gaan? Uiteraard niet! Wij spreiden onze vakanties. Zo kunnen we u steeds blijven helpen én kunnen we toch onze batterijen opnieuw opladen.

Bouwverlof: wat houdt dit in?

Het bouwverlof is een aanbeveling voor collectief verlof die regionaal worden opgesteld. Hierdoor worden de sluitingsdagen gegroepeerd. dit is echter geen wettelijke bepaling, waardoor elk bedrijf afzonderlijk kan kiezen om al dan niet te sluiten. Zo wordt de algemene hinder beperkt.

Omdat onze projecten gewoon doorlopen, kiezen wij ervoor om open te blijven. Een aantal van onze toeleveranciers sluit wel, al dan niet de volledige drie weken. Hierdoor kan het langer duren voor bepaalde materialen binnen zijn. Maar over het algemeen ondervindt u hier geen hinder van.

 

Wil je tijdens het bouwverlof op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes in onze firma? Hou dan zeker deze nieuwspagina in het ook. En ook op onze facebookpagina of op instagram vind je geregeld inspiratie en nieuws terug.

Gaat u wel weg tijdens het verlof? Wij wensen een deugddoende, inspirerende en relaxerende vakantie toe?

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.