Behang trends 2018

Behang trends 2018: effen behangpapier blijft het goed doen. We merken zelfs dat behang opnieuw populairder wordt. Er wordt weer vaker naar behangpapier gegrepen om de muren mee te bekleden. Maar de trend van dit jaar is om te gaan voor opvallendere prints, kleuren en materialen.

Uitpakken met prints

Prints doen het opvallend goed. Zo heb je bijvoorbeeld de opvallende aapjes van ARTE, de fazanten van CASAMANCE of de Egyptische dierentuin van LA MAISON PIERRE FREY. Het zijn behangcollecties voor de durvers.

Deze papieren sluiten perfect aan bij de interieurtrend waarbij alles opnieuw donkerder en overdadiger wordt. Witte, minimalistische interieurs zijn passé, kleur en luxe mag opnieuw.

Behang trends 2018: kleur mag weer

De opvallende prints zijn uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Maar geen nood. Er zijn ook prachtige behangen die spelen met kleur. Ga zo bijvoorbeeld voor een statement met de geometrische prints van ARTE en NOBILIS. Of misschien is het iets neutralere behang van ELITIS – waarbij de illusie wordt gegeven van geplooid papier – meer iets voor jou? De prachtige kleuren zullen het ongetwijfeld goed doen in je interieur. Ook colour blocking doet het nog steeds zeer goed.

Materialen zorgen voor luxe

Een van mijn persoonlijke favorieten is het schelpenbehang van ELITIS. De wandbekleding is gemaakt van echte schelpen. Het parelmoer straalt overduidelijk luxe uit.

Andere collecties spelen met zijde, houten latjes of koeienhuiden. Het worden tactiele behangpapieren met veel textuur. Ideaal voor wie een eyecatcher zoekt.

Contacteer ons voor meer info
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.