onderneming-1

Onderneming 4

De inrichting van het schip ‘Onderneming 4’ straalt klasse uit. Het gebruik van donker gekleurde eik-fineer in combinatie met onderhoudsvriendelijke HIMACS zorgt voor een elegante inrichting. Een accentmuur bekleed met steenstrips en accenten in donker glas weerspiegelen het karakter van de bewoners.

prestige-9

Prestige

Het schip Prestige heeft zijn naam niet gestolen! De opvallende inrichting speelt met transparantie. Eén druk op de knop en de wand van de badkamer verandert van een discreet, gesloten geheel in een transparante, edgy wand. Een interieur voor durvers!

aragon-10

Aragon 2009

De eigenaars van dit schip hebben geen schrik om kleur te gebruiken in hun woning. Een opvallend gebogen keukeneiland steelt de show in deze inrichting. Een prachtige zebranofineer in de stuurhut maakt het af.

Lecour

Lecour

Uw persoonlijkheid staat bij ons centraal. In elk hoekje van deze luxueuze woning vind je dan ook de persoonlijkheid terug van zijn bewoners: warm, liefdevol en huiselijk. Zacht lakwerk en mooie houten accenten tillen het maatwerk naar een hoger niveau.

Taskirdi

Taskirdi

Deze loft met opvallend keukeneiland kreeg internationale naam en faam in verschillende magazines en websites. Het ontwerp en het perfecte maatwerk in HI-MACS is een voorbeeld van uitmuntend vakmanschap, dé sterkte van Elft.

Argenta Schoten

Argenta Schoten

Daglicht is noodzakelijk in een aangename werkomgeving. In Argenta Schoten werd dan ook gekozen om gebruik te maken van scheidingswanden in gehard glas. Hierdoor baadt het kantoor in het licht en is bankieren hier een plezier.

Argenta Belgiëlei

Argenta Belgiëlei

Een zacht kleurenpallet brengt rust in dit bankkantoor “Argenta Belgiëlei”. Het gebruik van halfhoge kasten geeft een grote lichtinval, zonder aan privacy in te boeten. Een rood keukenmeubel zorgt voor een onverwacht accent.

Maatwerk in Temse

Maatwerk in Temse

Een werkplek onopvallend integreren in de woonruimte? Door de vormgeving en het materiaalgebruik in het bureau door te trekken naar de keuken, lukt dit perfect. HIMACS en beton maken de look compleet.

 

Het gevoel van een hotelkamer in een rijwoning.

Vanhaecke – Verbeke

In deze knappe rijwoning werd gekozen voor een luxueze sfeer. Een prachtige glazen douchewand geeft het idee van een hotelkamer. Er werd gekozen voor een prachtig meubel op maat, volledig in solid surface en met ingewerkte wastafels. Hygiënisch en praktisch, maar ook luxueus. Een houten tablet onder het zwevende meubel biedt plaats voor handdoeken en decoratie.

Klik hier voor meer over deze woning.

Keuken

Kortleven

Dat een zwart-wit kleurenpallet niet kil hoeft te zijn, bewijst deze gezinswoning. De gouden accentmuur en warme LED-verlichting combineren zeer mooi met de glazen kastdeuren. Een geslaagd resultaat!